Mösspåtagning

Tjeeenare bloggis, hur är läget?
Jag har haft så mycket plugg så det sista ja har haft tid med är att blogg men nu är det lång helg så jag får ta en lite paus och slänga in ett snabbt inlägg.
I fredags så hade vi mösspåtagning som blev riktigt lyckad, vi började med en kort ceremoni i skolan sen rullade hela skolan mot söder där vi satt oss först på snaps sedan Hellström och avslutningsvis på nivå. Nu är det drygt en månad kvar till studenten och jag kan knappt begära mig tills den stora dagen.. Woop woop. För tillfället är mami bortrest som jag får ta fram hemmafru sidan av mg och försöka laga lite mat så see u later:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3168403/images/2012/pic_200411784.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3168403/images/2012/pic_200411853.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3168403/images/2012/pic_200411862.jpg" class="image">


love the life you live and live the life you love!!

tjenare bloggis, det var inte igår jag skrev här men har haft så mycket på gång så har inte riktigt haft tid med att blogga.

Men ska ger er en liten update av dem senaste veckorna

Jag har nygligen kommit hem från dubai, och det var helt underbart måste jag säga. Underskattade dubai så mycket trodde att alla överdev men måste nog säga att det är bättre än vad folk säger att det är. Man måste uppleva  dubai själv för att fatta vad jag menar, jag skulle lätt kunna åka tillbaka dit nångång.
Just nu har vi påsklov och även detta lov har varit underbart som har spendas mycket med familje och släkt love it!!
Sen har skolan.........jaaah har inte mycket att säga om det utan att det ger mig en hel del STRESS eftersom det är drygt 50 dagar kvar innan vi tar studenten.

Sen har jag varit på skivor och bara haft roligt dem senaste veckorna

här är en liten bildbomb
p.s jag hoppas du är nöjd helen:D

































RSS 2.0