NO regrets..

Väldigt onödig skola hade knappt nån lektionm. Så jag gick istället upp mot helen för lunchtime. Världens gulligaste wifey hade lagt världens godast mat med vad jag tror blev världens torraste kladdkaka men aja TACK ÄNDÅ SÖTASTE;)

Nu är det inte så långt kvar till skolavslutning och jag är sååå HYPAD, det är så mycket på gång I love it..

Det var ett onödigt med behövande inlägg!!
Nu ska helen baka ny kladdkaka till vi får väl se hur detta slutar (inte bra kan jag nog förutse)

pusss på er
:)

life is what you make out of it..

14 dagar kvar..

ooooh vet nI Vad som är på nummer ETT på min önselista, KÖRKORTET, så snälla tomten om du nu finns jag har varit en väldigt snäll(oftast) flick i år och jag tycker jag förtjänar att få körkortet. Idioter som inte borde ha körkort har det, då kan jag väl också få ha det. SNÄLLA TOMTEN!!!

idag har jag fått några ärenden avklarat vilket känns skönt. Jag hoppas verkligen att allt går som det ska nu och mina planer inte går i crash. just nu sitter jag renskrivere mitt svenska tal som ska vara färdigt senast ikväll så jag har en heeeeeel del att göra innan det är hejdå skolan.

Det var väl allt så nu ska jag ta en fruktpaus sen fortsätta att kräva in mig i plugget Yeeeah!!


Nu köör vi..

Tänkte börja blogga lite igen eftersom att jag börja känna att blogglusten börja komma tillbaka..

Det har varit en sån händelsrik veckor då det är några dagar kvar innan vi slutar. Jag har så mycket att plugga till och tiden är så lite. JAg ska kämpa mig genom det sista för jag får en feeet belöning efter det efter som jag och världens bästa bästis ska till LOOOONDOOOOON Yyeah bitches. Äntligen får jag komma bort från denna hemska och kalla land för en tid. Men men det är en vecka kvar innan dess så vi får väl se vad som händer innan dess.

Jag vill bara säga att jag känner verkligen att jag har växt upp på senaste året. Detta år har varit verkligen upp och ner men tackar gud för dem dåliga stunder lika mycket för dem bra eftersom det har gjort mig till den människan jag är idag. Jag har kommit lite närmare mina mål och självständigheten har vuxit fram och jag kunnde ärligt talat inte vara mer stolt över mig själv:D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0